16 Nisan 2009 Perşembe

Hangi renk olsaaaa

planladığımız gibi salonumuz kahverengi mobilyalardan oluşacak,pencereler kahverengi (kızıl meşemi ne diyorlar) parkelerde canlı kahverengi,bu hafta duvarların ne renk olacağına karar vericez,gökhan renk kartelasını getiricek bu akşam,bizim düşündüğümüz deve tüyü rengi gibi,açık sütlü kahve,bej somon gibi renkler, ama internette gezinirken gördüm,duvarını çok değişik renklerde zıt kontrast yapanlarda var,onlarda hoş olmuş,
sizce bu tonlara ne renk duvar boyası gider,ya da siz olsanız ne yapardınız ?

İşte kahverenginin diğer renklerle uyumu

8 yorum:

Gizem. dedi ki...

Bence zıt bir renk seçmelisin odaya daha bir farklı hava katar..ya da aksesuarları öyle farkı tonlarda tamamla ki oda çok soluk kalmasın :)

Merve dedi ki...

bence açık bir ton olsun duvar rengi şeker..akseuarları renkli koyarsın neşelenir..koyu bir ton içinizi karartabilir canım..

NALAN dedi ki...

duvarları kum bejı yada kum taşı yapabilirsin.Keze ikiside aynı tonlar zaten.Kahve tonlarındaki mobilyalarla duvardaki uyumunu ben çok beğenirim.Salon askesuarlarını daha canlı renklerde alarak salonunda hareketlendirmelisin bence..Örneğin fuşya,turkuaz maviSİ yada kırmızı objeler salonunu gayet hoş ve hareketli gösterebilir.
Kolay gelsin
Sevgiler..

bernush dedi ki...

kızlar çok teşekkür ederimi.duvarın açık renklerde ve bej tonlarında olmasını bende istiyordum ama farklı renklerde aksesuarlarla canlandırmak pek aklıma gelmemişti,odayı boğmamak lazım,haklısınız

Flame dedi ki...

Kumbeji yada Kese kağıdı olabilir bence. Farklı bir kontrast istiyorsan bir duvarı duvarkağıdı ile kaplayabilirsin öylede çok hoş duruyor. Duvarda koyu ton seçme bence..

bernush dedi ki...

duvar kağıdınıda düşünüyoruz ama hem maliyetini hemde ilerde sorun yaratırmı onu düşünüyoruz,açık renkler olacak flamecim :)

Flame dedi ki...

Duvar kağıdı için maliyeti düşünme bence. Tek duvara yapacağın için fazla masraf olmaz. Hatta Koçtaş yada İkea'dan kendin alır yapabilirsinde. Geçenlerde Enhar kendisi yapmıştı. Blogunda anlatmış aklında olsun..

http://www.hanimish.com/?p=404

bernush dedi ki...

flameeee duvar kağıdı harika olmuş ya,evin havasını ne kadarda değiştiriyor dimi,ama ben beceremem böyle şeyleri kesin :)