28 Nisan 2009 Salı

Yatak odası takımı

ne zamandır araştırıyorum,bakmadığım yer kalmadı,beğendiklerim hep çok pahalı,Kdv indirimleri bitmeden erkek tarafı yatak odasını da hemen almak istiyor,bana kalsa daha zamanı var ama yatak odası takımını şuan onlar alacaklar,bende gücümün yettiğince aydan aya ödeme yapmayı planlıyorum,beğendiklerim 3,5-4000 liradan aşağı değil,kilim mobilyada beğendim bi tane fiyatı 1593 lira. ama kulpları taşlı olduğu için vazgeçtim,sonradan sürgülü kapının bize daha uygun olacağına karar verdik,bu aşağıdaki takım vazgeçtiğimiz kilim mobilyanın bahar yatak odası.haftasonu alfemoya 2.ye gittik,modüler mobilya uygulamasını çıkarmışlar,istediğimiz için arayıp haber verdiler,istediğimiz ölçüde renkte yatak odasını yapıyorlar ama astarı yüzünden pahalıya geliyor,ondandan vazgeçtik,yeni bir yatak odası takımı gelmiş onu beğendik,onunda resimlerini yarın ekliycem oda 1800 lira civarında,dolabın içine iki tarafınada aksesuar çekmecesi ve normal çekmece ilave ettirmek istedik.2100 lira dediler,sonra telefonla çektim,akşam eve gidince bizimkilere gösterdim,kimse beğenmedi :( sonra bende baktım hakkaten çok basit geldi gözüme ..
Dünde istikbalde bu takıma baktım,Fiyatı 2.836 lira,hep maksimum 1800lerde baktığımız için bu takımı beğenmeme rağmen pahalı diye es geçtim,gökhana söylemedim bile.Masrafımız çok ev baştan aşağı tadilat görüyor,kendimde almadığım için açıkcası istemeye ,tutturmaya yüzümde olmadı,dün gece biraz çıtlattım,alfemoda gördüğümüz takım pek içime sinmedi dedim,istikbalden bi tane beğendim dedim,fiyatını sordu,söyledim,biraz pahalı ama bakarız aşkım dedi,küçük çocuk gibi o kadar mızıldamışım ki :) bende küçükken babamı ikna etmek için böyle yapardım dedi :) Bi şekilde ikna etmem lazım,tabi gidip yerinde görmek ve beğenmekte var ...
Neyse lafı fazla uzatmıyım beğendiğim yatak odası..
Sizce nasıl ?



3 yorum:

Merve dedi ki...

bernacım ben senin yerinde olsam takım almak yerine gardrop başka yerden yatak başka yerden sevdikçe alırım..ikea'da çok zarif şeyler var bence bak şeker..

birde açık renk olursa içiniz açılır daha aydınlık olur bence açık renk hep güzeldir..

sevgiler :)

Flame dedi ki...

Gardrop kullanışlıya benziyor. Klasik bir model almakta fayda var sonra modası geçiyor bir bakıyorsun evdeki eski geliyor insana. Ona dikkat et. Tabiki modernde olsun ama kullanışlı olması en önemlisi. Fiyat çok pahalı değil aslında 3 - 5 için istemediğin bir modeli alma derim ben. Enişteye ilet lütfen :))

bernush dedi ki...

mervecim; ikea ya hiç gitmedim,evet karar vermeden orayada gidip bakmam lazım

Flamecim ; dolabın içi kullanışlıya benziyor,gidip görmekte fayda var,hem modern hem klasik,siyah parçalar olmasıda yemek takımıma uyar diye düşündüm.Çokda kötü değil ya,ne bileyim :(