7 Ocak 2009 Çarşamba




gece benim pis böcüşüm rahat vermedi,uyandığımda saat sabah 5'ti,sev diyordu.bu aralar havalarda yağmurlu olduğu içinde sürekli bacağım arıyor zaten,huzursuzca uyumak ve köpüşümle ilgilenmek arasında gidip geldim,malum kriz bizim sektörüde vurmuş durumda,patronumun benide işten çıkarmak gibi bir niyeti var,evim işyerine yakın olduğu için pirt time gelirsin,işleri evden takip edersin dedi ama nasıl olacak hiç aklıma yatmadı.

Bi taraftanda şu bloggerlığı yürütemiyorum gibime geliyor,aslında yazmayı çok seviyorum ama ne zaman yazmaya niyetlensem aklımdakilerde uçup gidiyor,kendi şablonumu kendim oluşturmak istiyorum ama bir türlü yapamadım :( bu işlere ilk başlayanlar eminim benim gibiydiler belkide,ama ne bileyim yapamayıncada sinirlerim bozuluyor..neyse ben biraz daha araltırayım en iyisi..

2 yorum:

yass dedi ki...

pis bocusun adı ne? :) hayvan beslemek harıka bır sey degıl mı:) kopek herhalde daha guzeldır.. benım kedım var. cok oyun oynattırmaz cok mıncırılmaktan hoslanmaz..

blogun konusunda ıse bak herkesın ılk yazıları abuk subuk.. ya da temalar fecı.. ben hala yapmayı bılmıyorum arkadaslarım yapıyor.. ondan bunları takma bence:)

bernush dedi ki...

canım benim çok saol yorumun için,neden çocuklar gibi sevindim :)) köpeğimin adı çarli.11 yaşında ama felaket yaramaz,oda sevip mıncıklatmaya bayılıyo,şuan için tema konusunda sade olarak takılmaktayım :) ilerleyen günlerde bakıcam artık :)